Presentation (EN)|Preséntation (FR)

Hírek, események

Három önkéntesünk érkezett Szlovéniába

Kenyó Milán, Nagy Petra és Varga Rebeka július 1-jén érkeztek szlovén partnerünkhöz két hónapos önkéntes programra. A sikeres érettségi és technikusi vizsgák után mindhárman nagy kalandra indultak nyugati szomszédunkhoz.

A gyönyörű Bledi-tó mellett, a hegyek lábánál lévő Begunje települése működő szervezetnél összesen tíz, több országból érkező fiatal dolgozik majd együtt a projekt alatt. Segítenek a helyi közösségnek az épített és természeti értékek fenntartásában és megóvásában, de dolgoznak majd a közeli állatmenhelyen és segítenek rászoruló családoknak is. Bekapcsolódnak települési porgramokba és ünnepekbe, a helyi fiataloknak és gyerekeknek szerveznek majd programokat és beszélnek az Európai Szolidaritási Testület programjáról és azokról a lehetőségekről, amik a 18-30 évi közötti fiatalok számárá is elérhetők.

 

 

Csodás élményeket, szép nyarat Rebeka, Petra és Milán!
 

Alapítványunk várja azon fiatalok jelentkezését, akik kedvet éreznek hasonló kalandokhoz, akár egy évre is szívesen elutaznának egy másik országba és elmúltak már 18 évesek, de még nem töltöttök be a 30-at.

(https://www.facebook.com/volunteeringinzavodmanipura)

Hírek, események
Három önkéntesünk érkezett Szlovéniába

Alapítványunk három önkéntese kezdi meg két hónapos kalandját Szlovéniában a Zavod Manipura partnerszervezetünknél.

bővebben »

Képeinkből