Presentation (EN)|Preséntation (FR)

Támogatás

TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00497

Alapítványunk 5 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert Ifjúsági programok megvalósítására.

Projekt címe:

Találj magadra! Találj társakat! - Fiatalok igényeire épülő programokkal közösségük erősítése

Projekt azonosító száma:

TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00497

Kedvezményezett neve:

Tesz-Vesz Ifjúsági és Gyermekalapítvány

A szerződött támogatás összege:

5.000.000.- Ft

A támogatás mértéke:

Projekt tervezett befejezési dátuma:

2023. 08. 31.

A projekt célja, hogy olyan, a fiatalok igényeire reflektáló, egymásra épülő, egymással összefüggő, de rugalmasan igénybe vehető programkínálatot nyújtsuk, amelybe a fiatalok bekapcsolódva erősíthetik egymáshoz való kötődésüket, valódi közösségi élményeket élhetnek át, hasznosan tölthetik el szabadidejüket, miközben tanulnak, új dolgokat ismernek meg. A program során közösségépítő tábort, nem formális pedagógiára épülő tanulási alkalmakat és klubfoglalkozásokat valósítunk majd meg.

TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00941

Alapítványunk 4 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert A közösségfejlesztés szempontjából kiemelt célcsoportok igényeire alapozott közösségi programok megvalósítására.

Projekt címe:

Egyéntől a közösségig - Közösségteremtés játékosan

Projekt azonosító száma:

TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00941

Kedvezményezett neve:

Tesz-Vesz Ifjúsági és Gyermekalapítvány

A szerződött támogatás összege:

4.000.000.- Ft

A támogatás mértéke:

Projekt tervezett befejezési dátuma:

2023. 08. 31.

A projektünk célja, hogy saját szakmai közösségünk és újonnan bevont, a közösségi munka iránt érdeklődő önkéntesek közreműködésével közösséget építsünk a generációkon átívelő, különböző játéktípusok-, módok- és formák, mint eszközök segítségével. Olyan valódi közösségeket formáljunk helyben Szolnokon, akik képesek az együttműködésre, együtt gondolkodásra és közös probléma megoldásra. Erősítsük a pozitív közösségi szemlélet és csökkentsük a generációk közötti távolságot. Képzett és tapasztalt önkénteseket és szakértőket készítsünk fel a közösségi munkára. Projektünk során klubfoglalkozásokat, nem formális tanulási alkalmakat és közös táborozást valósítunk meg.

Hírek, események
Három önkéntesünk érkezett Szlovéniába

Alapítványunk három önkéntese kezdi meg két hónapos kalandját Szlovéniában a Zavod Manipura partnerszervezetünknél.

bővebben »

Képeinkből