Presentation (EN)|Preséntation (FR)

Hírek, események

Hagyományos európai eszközös népi gyermekjátékok fesztiválja 2015

Európai Hagyományos Gyermek Népi és Sportjáték fesztivált szervezett a Tesz-Vesz Ifjúsági és Gyermekalapítvány Martfűn és Szolnokon 2015 augusztus 22-én.

A mozgásban, a testedzésben, a sportban öröm, felszabadultság van. Európa játékkincse mérhetetlenül gazdag. A fesztivál alkalmat adott arra, hogy megismerhessünk különböző népeknél ismert és kevésbé ismert népijátékokat (francia /breton/, cseh, lengyel, flamand, magyar).

A Tesz-Vesz Ifjúsági és Gyermekalapítvány által szervezett fesztivál sok érdeklődőt vonzott Martfűn, a Termal SPA Campingjében, és Szolnokon, a Tiszai Hajósok terén.

Résztvevők:

- Baranta Hagyományos Magyar Harcművészetek Országos Szövetsége - Magyarország

- Beskidzkie Centrum Zabawki Drewnianej Stryszawa - Lengyelország

- Czech Association of Table Hockey Players - Csehország

- FALSAB Confédération des jeux et sports traditionnels de Bretagne - Franciaország

- Magyar Lábtoll-labda Szövetség - Magyarország

- Tisza-tó Régió Ifjúságáért Egyesület - Magyarország

Hírek, események
Hagyományos európai eszközös népi gyermekjátékok fesztiválja 2015

Európai Hagyományos Gyermek Népi és Sportjáték fesztivált szervezett a Tesz-Vesz Ifjúsági és Gyermekalapítvány Martfűn és Szolnokon 2015 augusztus 22-én. A mozgásban, a testedzésben, a sportban öröm, felszabadultság van. Európa játékkincse mérhetetlenül gazdag. A fesztivál alkalmat adott arra, hogy megismerhessünk különböző népeknél ismert és kevésbé ismert népijátékokat (francia /breton/, cseh, lengyel, flamand, magyar).

bővebben »

Képeinkből